Corona pagina

OVERZICHT   MAATREGELEN  i.v.m.  CORONA

• Passe partouts
Indien u in het bezit bent van een passe partout voor Kamermuziek of Cabaret, dan krijgt u vijf voorstellingen voor de prijs van vier. U kunt voor voorstellingen die geannuleerd zijn en waarvoor niet gezocht wordt naar een andere datum, geld retour ontvangen.
U stuurt dan een e-mail naar refund@stichting-kasteelvanrhoon.nl . Vermeld duidelijk uw kaartnummer, uw bankrekeningnummer en de juiste tenaamstelling. Voor gekochte passe partouts bij Wijnhuis of ThéCafé kunt u daar terecht.
U kunt ook besluiten ons die vijfde voorstelling te schenken, dat stellen wij als Stichting uiteraard zeer op prijs. Wij zullen er in elk geval alles aan doen om het komende seizoen weer een mooi programma te verzorgen, tegen een aantrekkelijke prijs.

• Expositie: Thea Figee en Marie Jose Robben 5 april t/m 26 april
Deze expositie is afgelast maar hopen we volgend seizoen alsnog te programmeren

• Kamermuziek: Trio Cortado 5 april
Deze voorstelling vervalt. U kunt het geld voor gekochte kaarten retour ontvangen. Voor gekochte kaarten:
Online: stuur een e-mail naar refund@stichting-kasteelvanrhoon.nl - vermeld duidelijk GB5020 Trio Cortado, uw ticketnummer, aantal kaarten, uw bankrekeningnummer en juiste tenaamstelling..
Bij verkooppunten: tegen inlevering van uw ticket bij het Wijnhuis of ThéCafé, ontvangt u uw geld retour.

• Blues op Zondag 12 april
Voor informatie over deze voorstelling kijkt u op de website van Muziek op Rhoon https://www.muziekoprhoon.nl/bluesopzondag/dave-warmerdam.php

• Workshop Jong Talent 19 april, 10, 17 en 24 mei
Deze workshops schrijven, schilderen, toneel spelen en muziek maken voor basisschoolleerlingen uit groep 5 t/m 8, komen te vervallen.

• Rondleiding 26 april
Deze rondleiding vervalt.

• Cabaret & Zo: Cabaretpoel - 4 x leuk 7 mei
De voorstelling vervalt. U kunt het geld voor gekochte kaarten retour ontvangen. Voor gekochte kaarten:
Online: stuur een e-mail naar refund@stichting-kasteelvanrhoon.nl vermeld duidelijk GB5040 Cabaretpoel, uw ticketnummer, aantal kaarten, uw bankrekeningnummer en juiste tenaamstelling..

• Kinderkasteel: Joes Boonen - Bang Mannetje 17 mei
Online: stuur een e-mail naar refund@stichting-kasteelvanrhoon.nl vermeld duidelijk GB5040 Cabaretpoel, uw ticketnummer, aantal kaarten, uw bankrekeningnummer en juiste tenaamstelling..

• Dag van het Kasteel 1 juni
Dit jaarlijk terugkerende evenement op Tweede Pinksterdag is vooralsnog afgelast, maar we hopen - indien de trend doorzet dat de regelgeving rond Corona versoepelt - een alternatief te kunnen bieden onder de dan geldende regels en voorwaarden. Wordt vervolgd hopen we.

• Expositie: Kunstkring Albrandswaard 6 en 7 juni
Deze expositie vervalt

• Expositie: Collectie Rehmann 14 juni t/m 5 juli
Deze expositie is afgelast.

• Festival Muziek op Rhoon 27 juni
Dit evenement is verplaatst naar 26 juni 2021. Voor meer informatie kijkt u op de website van Muziek op Rhoon https://www.muziekoprhoon.nl

• Klassiek op zondag 28 juni
Dit evenement vervalt.