Meer informatie

Kasper & Soundos (19-04-2018)

Kaarten bestellen

Duoprogramma

Kasper van der Laan is stand-up comedian en cabaretier. Hij is lid van Comedytrain en is regelmatig te zien in comedyclub Toomler in Amsterdam. Hij brengt droge, intelligente humor met een twist. Zijn verhalen zijn doordacht en verrassend, vol originele observaties en absurdistische hersenspinsels. Hij speelt met je verwachtingen en zoekt de grenzen op van het onvoorspelbare.

Van der Laan maakt in 2011 zijn debuut op het stand-up comedy podium. Vanaf dat moment ontwikkelt hij zich razendsnel en groeit hij uit tot één van de meeste opvallende talenten in het circuit. Hij verrast menig publiek met zijn innemende persoonlijkheid en unieke manier van vertellen.

Kasper zit in het cabaret-team van radioprogramma Spijkers met Koppen (Vara, Radio 2) en was te zien in het tv programma Rambam (2016) en het tv programma Padoem Patsss de oneliner show (2015).

 

Soundos is stand-up comedian bij Comedytrain, zij was finalist bij het tv programma ‘Wie is de Mol?’ seizoen 2011 en presentatrice bij het backstage programma van 'Op zoek naar Zorro'. In 2009 was zij te zien in het NPS programma ‘De meiden van Haram’ en ‘Vrouw en Paard’. Vanaf het seizoen 2010 - 2011 stond zij in het theater met haar eerste cabaretvoorstelling 'Soundos Aangenaam! Dit seizoen is zij terug met haar tweede avondvullende voorstelling ‘Er is geen plan B’. Soundos el Ahmadi is geboren op 20 december 1981 in Amsterdam. Haar roots liggen in Marokko.

Al op 15-jarige leeftijd maakte Soundos kennis met het toneelspelen. Zij heeft in meerdere producties van de jongerentheatergroep ‘Artisjok/Nultwintig’ gespeeld, waarbij haar voorkeur altijd uitging naar Comedy en Drama. In 2003 besloot Soundos samen met Khadija Massaoudi en José Klaasse zelf een toneelstuk te schrijven en te produceren, genaamd ‘Ik ben over 5 minuten thuis’. Daarmee gingen zij een jaar succesvol op tournee. Dat Soundos veel te bieden heeft, schuift zij zeker niet onder stoelen of banken. Zo laat zij haar multi-talent zien door verschillende vormen van entertainment aan te gaan.

Naast haar theateroptredens heeft zij in 2004 een rol vertolkt in de bioscoophit ‘Shouf Shouf Habibi’ en heeft zij in 2006 meegewerkt aan het tv programma ‘Cor achter de Dijken’ als co-presentatrice van Cor Bakker. Soundos vervult bovendien de rol van presentatrice bij verschillende bijeenkomsten, uiteenlopend van jongeren evenementen als ‘Kunstbende’ tot bijvoorbeeld de ‘Genderdagen’ van de Koninklijke Landmacht.Terug naar agenda

Masterlinks Internet Solutions 2018