Grenzeloos (06-05-2018)

Triangle of life

Studio ImSpa opende als galerie op 21 november 2015 haar deuren voor het publiek. Dit initiatief is ontstaan uit passie voor kunst en het willen laten meebeleven van deze passie door de kunstliefhebbers.

ImSpa werkt samen met internationale kunstenaars, waarbij zij op zoek gaan naar nieuwe grenzen. Extra dimensie aan de samenwerking tussen hen en kunstenaars is dat zij ook deelnemen aan internationale kunstmanifestaties, welke in samenwerking met Stichting Grenze(N)Loze Kunst worden gerealiseerd.

Studio ImSpa werkt nauw samen met Stichting Grenze(N)Loze Kunst en heeft een 3-hoeks samenwerking opgesteld met Aion Arte in Umbrië in Italië. In de zomermaanden presenteren ze vier met ons samenwerkende kunstenaars in verschillende Italiaanse steden, waaronder Orvieto en Assisi. De deelnemende kunstenaars zijn: Toos van Holstein, Petra Giorgi, Karin Touw en Tracey McEachran.

In 2018 start in Nederland de manifestatie Triangle of Life met internationale kunstenaars. De onderwerpen die hier in brede zin aan bod komen zijn vrouw, natuur en vruchtbaarheid. De locaties waar de manifestatie o.a. wordt gehouden zijn het Kasteel van Rhoon, Gemeentehuis Ridderkerk en Studio ImSpa. Met andere locaties wordt nog onderhandeld. Het vervolg van de manifestatie in Italië is eind 2018 / 1e helft 2019.

Deel deze pagina:
Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Linkedin Delen op Google+