Meer informatie

Betoeterd! (08-10-2017)

Kaarten bestellen

Kinderen dansen (4+)

Lachende gezichtjes, scherpe reacties en mooie danspasjes. Je beleeft ze allemaal bij de dansvoorstelling Betoeterd! De voorstelling gaat over de avonturen van Bekki Bangebroek. Bekki is een ontevreden meisje en heeft alles wat haar hartje begeert. Ze hoeft nooit iets te doen en wordt op haar wenken bediend. Op een dag besluit zij te gaan kamperen. Omdat zij niet weet hoe dit moet, komt ze al gauw in gekke situaties terecht. Ze leert een stoer meisje kennen en samen beleven zij avonturen.

Dansvoorstelling en workshop
Wat zo bijzonder is aan Betoeterd! is de humor en interactie met de kinderen. Al vanaf het moment van binnenkomen zijn de kinderen nieuwsgierig. Tijdens de voorstelling worden ze meegenomen in het verhaal en verliezen ze geen moment hun aandacht. Er vindt constant interactie plaats, door bijvoorbeeld vragen te stellen of voorwerpen te laten zien. Ook de gekke fratsen en grapjes die de hoofdpersonen maken, vallen in de smaak bij de kinderen waardoor ze continu aan het lachen zijn.

Na de voorstelling start de 30 minuten durende workshop. De schoenen en sokken gaan uit en de kinderen mogen zich helemaal uitleven op de ‘dansvloer’. Opdrachten zoals ‘vlieg als een bij’ of ‘kruip als een spin’ worden zeer creatief uitgevoerd en je ziet dat iedereen plezier heeft.

Ook begeleiders dienen in het bezit te zijn van een kaartje om de voorstelling bij te wonen.Terug naar agenda

Deel deze pagina:
Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Linkedin Delen op Google+


Masterlinks Internet Solutions 2018