Meer informatie

Dag van het Kasteel (21-05-2018)

Proeverij van activiteiten, voorstellingen en concerten

Tweede pinksterdag – maandag 21 mei - vindt voor de elfde keer de Dag van het Kasteel plaats. Voor Stichting Kasteel van Rhoon een uitgelezen kans om bezoekers - in en rondom het kasteel - kennis te laten maken met het uitgebreide culturele programma dat de stichting biedt. Dit culturele programma bestaat uit concerten, festivals, rondleidingen, exposities, kleinkunstvoorstellingen, lezingen en voorstellingen en activiteiten voor kinderen.

Gedurende de Dag van het Kasteel worden er van 11.00 tot 16.30 uur voor alle leeftijden activiteiten georganiseerd. Zo zijn er rondleidingen door de vertrekken van het kasteel, is er een expositie met werk van internationale kunstenaars op de Klokkezolder en spelen Diona Fox & her Ragdolls popjazz als voorproefje op Muziek op Rhoon op 30 juni op het grote veld achter het kasteel. Voor kinderen is er ook veel leuks te doen en te beleven zoals rodeo rijden, je laten schminken, meedoen aan de kindertocht met leuke activiteiten en schrijver, acteur en muzikant Joris Lutz zal op zijn eigenzinnige manier het boek ‘Fred in de haven’ voorlezen en zingen. Bekijk het programma hier

Aan alle activiteiten kan gratis deel worden genomen. Ook wordt tijdens de Dag van het Kasteel het nieuwe culturele programma voor 2018-2019 gepresenteerd. De welbekende Kasteelladder – het programmaboekje van Stichting Kasteel van Rhoon - ligt dan klaar om mee te pakken.  


Terug naar agenda

Masterlinks Internet Solutions 2019