Meer informatie

Dulfer plays Blues UITVERKOCHT (14-10-2018)

Kaarten bestellen

Dulfer plays Blues

Gedurende de wintermaanden organiseert Muziek op Rhoon i.s.m. Holland International Blues Festival 1x per maand "Blues op Zondag” van 15:00 – 18:00 uur in de Empirezaal op de begane grond van het kasteel van Rhoon. Een lekkere zondagmiddag met goede muziek, gezelligheid en de juiste versnaperingen. 

Niemand minder dan Hans Dulfer trapt deze nieuwe serie op zondag 14 oktober af. Nederlands bekendste saxofonist brengt een levendige muziekshow rond bluesgenie Lead Belly. Deze kleurrijke zanger heeft een grote invloed op de popmuziek. Hij inspireerde onder meer Nirvana, Frank Sinatra, Van Morrison en Elvis en is de man achter oerhits als ‘Black Betty’, ‘Midnight Special’ en ‘Goodnight Irene’. 

Dulfer gaat met vrije geest en compromisloze energie het repertoire van Leadbelly te lijf, bijgestaan door onder andere zangeres Kim Hoorweg, gitaarfenomeen Jerome Hol en een portie sappige verhalen. De onverzettelijke saxsound van Dulfer is een oerkracht net zoals de stem van Leadbelly. ‘Dulfer Plays Blues’ zoals alleen Dulfer dat kan.

Kaarten a €10,00 bestel je hier of bij Boek- en Leeswinkel Het Witte Huys in Rhoon.


Terug naar agenda

Masterlinks Internet Solutions 2019