Trio Cortado (05-04-2020)

fluit- althobo-basklarinet

Trio Cortado is een trio van blazers. De ongebruikelijke combinatie fluit-althobo en basklarinet is zelden tesamen te horen, maar ze biedt verrassend veel mogelijkheden. Zo spelen Hannah de Witte (fluit), Arthur Klaassens (althobo) en Jasper Grijpink ( basklarinet) muziek van Bach, Mozart en Beethoven, maar ook Ravel, Debussy en Stravinsky en zijn er door hedendaagse Nederlandse componisten stukken geschreven, die door het trio zelf zijn bewerkt. In het kasteelconcert brengt het trio een programma rond het thema 'reizen en ontdekken' met muziek van o.m. Grieg en Ravel.

Kaarten a € 15,00 bestel je hier, bij Wijnhuis Rhoon op Strawinskiplein 6 of het ThéCafé Rhoon op Julianastraat 57 in Rhoon. Indien het concert niet is uitverkocht worden er ook kaarten aan de deur verkocht

Kamermuziekconcerten zijn voor kinderen tot en met 14 jaar gratis te bezoeken.

Masterlinks Internet Solutions 2019