Meer informatie

Trio Cortado AFGELAST (05-04-2020)

Kaarten bestellen

fluit- althobo-basklarinet

Trio Cortado is een trio van blazers. De ongebruikelijke combinatie fluit-althobo en basklarinet is zelden tesamen te horen, maar ze biedt verrassend veel mogelijkheden.

Zo spelen Hannah de Witte (fluit), Arthur Klaassens (althobo) en Jasper Grijpink ( basklarinet) muziek van Bach, Mozart en Beethoven, maar ook Ravel, Debussy en Stravinsky en zijn er door hedendaagse Nederlandse componisten stukken geschreven, die door het trio zelf zijn bewerkt. 

In het kasteelconcert brengt het trio een programma rond het thema 'reizen en ontdekken' met muziek van o.m. Grieg en Ravel.
 
Kaarten a € 15,00 bestel je hier, bij Wijnhuis Rhoon op Strawinskiplein 6 of het ThéCafé Rhoon op Julianastraat 57 in Rhoon. Indien het concert niet is uitverkocht worden er ook kaarten aan de deur verkocht

Kamermuziekconcerten zijn voor kinderen tot en met 14 jaar gratis te bezoeken. 


Lunch na afloop


Na afloop van het concert bestaat de mogelijkheid om nog even na te praten en met elkaar van een lunch te genieten in Het Wapen van Rhoon. Evenals vorig jaar kun je genieten van een 12-uurtje, kosten € 15 p.p. incl. een kopje koffie of thee, zelf af te rekenen bij Het Wapen. 

Aanmelden hiervoor is wel verplicht en kan door een mailtje te sturen naar de kamermuziekcommissie.


Terug naar agenda

Masterlinks Internet Solutions 2020