Meer informatie

Rembrandt (27-10-2019)

Kaarten bestellen

Meeslepende erfgoedvoorstelling

In het kader van het Rembrandtjaar 2019, ontwikkelde Niels Brandaan de voorstelling Rembrandt. Een meeslepende erfgoedvoorstelling waarin hij zijn toeschouwers mee op reis neemt naar de 17e eeuw. Naar het leven van Rembrandt van Rijn. 

Rembrandt
In het kader van het Rembrandtjaar 2019, ontwikkelde Niels Brandaan de voorstelling Rembrandt. Een meeslepende erfgoedvoorstelling waarin hij zijn toeschouwers mee op reis neemt naar de 17e Eeuw, naar het  leven van kunstschilder Rembrandt van Rijn, hèt Hollandse wonder van de Gouden Eeuw;  Meester in het spel tussen licht en donker. Een rebel, een denker en nog altijd een onbegrepen en ongrijpbare kunstenaar.

In deze 50 minuten durende vertelvoorstelling poogt Niels Brandaan de mens Rembrandt, in al zijn grootheid en gebreken een klein beetje dichter bij ons te brengen. Ben je er klaar voor? Sluit de ogen en reis mee naar een tijdsbeeld dat ver van ons vandaan ligt en tegelijkertijd verraderlijk dichtbij kan komen.

Niels Brandaan Cotterink
25 jaar een bezield vertelkunstenaar

Niels Brandaan is een buitengewoon bevlogen verhalenverteller en theatermaker. Een meester in de vertelkunst die voor velen een inspiratiebron is gebleken.  Niels verstaat de kunst van het vertellen en de taal van de verbeelding. In zijn voorstellingen smelt hij taal, geluid, spel, muziek, beeld, object en beweging moeiteloos samen  tot een onvergetelijke beleving op de scholen en in de theaters. Hij speelt alleen vanaf een stoel, in samenwerking met muzikant(en), soms in een door hem samengesteld decor en altijd in verbinding met zijn publiek.

Bezoek ook Rembrandt & De Gouden Eeuw om 15.30 uur.
Een combiticket (dus deze voorstelling én Rembrandt & De Gouden Eeuw) bedraagt € 15.00.
Koop hier je combiticket.


Jeugd van 10 tot 16 jaar heeft gratis toegang.


Terug naar agenda

Masterlinks Internet Solutions 2019