BigBand Enterprise (05-01-2020)

Culinair en Cultureel Kasteel van Rhoon

concert is uitverkocht
menu's zijn nog te reserveren

Op zondag 5 januari wordt het nieuwe jaar met een culturele en culinaire twist  geopend bij het Kasteel van Rhoon. Met in de Empirezaal van het Kasteel, vanaf 15.00 uur, een swingend optreden van

De BigBand Enterprise

Enterprise is een jazzorkest met zeventien mannen en vrouwen. Voor de band staat zangeres Alicia Wevers en het orkest wordt geleid door dirigent Stanislav Mitrovic.
Enterprise heeft in de loop van de tijd een veelzijdig repertoire opgebouwd. De ruggengraat daarvan wordt gevormd door stukken uit het American songbook, bekend van onder meer Duke Ellington, Count Basie en de zangers Frank Sinatra, Billie Holiday en Ray Charles. Zangeres Alicia is ruim anderhalf jaar uit de running geweest. De band is blij dat ze weer terug is om de sterren van de hemel te zingen. Meer informatie over BigBand Enterprise via  www.bigbandenterprise.nl.
De zaal opent om 15:00 uur, BigBand Enterprise laat u swingen van ca. 15:30 tot 17:30 uur.

Laat je op deze gezellige zondagmiddag verrassen door dit live spektakel! Let op: Dit is geen theaterconcert, er wordt gespeeld in kroegopstelling. Ga na afloop gezellig een hapje eten met een speciaal BigBand Surprise menu (zie bijlage) in het Wapen van Rhoon. Meer informatie of direct reserveren? Dat kan via www.hetwapenvanrhoon.nl of 010 501 52 30.

Kaarten à € 5,00 p.p. voor dit optreden zijn online te koop via de website van de Stichting Kasteel van Rhoon, op vertoon van uw toegangsbewijs ontvangt u een gratis consumptie.

CULTUREEL & CULINAIR MENU KASTEEL VAN RHOON

Cultureel Menu

BIGBAND ENTERPRISE speelt in twee sets, onderbroken door een pauze, vanaf 15:30 uur

SET 1

004. DOUBLE DRIBBLE
185. GROOVIN’ HARD
165. TURNAROUND
Voorproefje? http://www.bigbandenterprise.nl/Bigband_Enterprise_Rhoon/Luisteren.html

Verder is op de Klokkezolder van 14:00 – 17:00 uur de WINTEREXPOSITIEte bezoeken.

Culinair Menu

Meesterkok Ad Janssen heeft voor de bezoekers een BIGBAND SURPRISE menu samengesteld en biedt u aansluitend op dit culturele programma het volgende driegangenmenu aan voor €27,50 p.p.:

Pompoensoep | pompoenpitjes | bieslook
Gekonfijte rundvleesmedaillons | gnocchi | gebakken witlof | spruiten | jus
Tiramisu | karamelsaus | crumble | chocolade-ijs

Graag vooraf reserveren via 010 501 52 30 of via de mail naarinfo@hetwapenvanrhoon.nl

Masterlinks Internet Solutions 2020