Meer informatie

Open Podium - Kaarten bestellen

OPEN  PODIUM 2020 – Kasteel Culinair & Cultureel !

Op de oproep van Stichting Kasteel van Rhoon voor (jong) talent in de regio dat zich wil presenteren is een groot aantal reacties binnen gekomen, dus het blijkt wel degelijk in een behoefte te voorzien in deze cultuur-arme Corona tijden. De organisatie van Kasteel Culinair & Cultureel heeft uit deze aanmeldingen twee voorstellingen kunnen programmeren die gepland staan op de zondagmiddagen 16 en 23 augustus. 

Programma:
Zoals u hieronder kunt lezen hebben we een heel divers aanbod gekregen van verschillend talent, zowel (heel) jong als wat ouder(s).  Met zowel klassieke als moderne muziek, met poëzie en zang geeft het een heel gevarieerd programma op beide dagen. De evenementencommissie heeft het zo goed mogelijk verdeeld over twee dagen, rekening houdend ook met de agenda van de diverse deelnemers. We werken daarin per middag met drie tijdsblokken waartussen een pauze is gepland van ca. een half uur. Dit om rekening te houden met eventuele tijdsoverschrijding en het ombouwen van het podium (geluid en instrumenten) tussen de verschillende optredens. 

Reservedatum : zondag 6 september
Mocht het slecht weer zijn, zoals bekend betreft het een openlucht festiviteit in de tuinen van het Kasteel, dan is er op 6 september nog een reservedag gereserveerd om eventueel in te halen, maar we hopen gewoon op goed weer in midden-augustus.  

Kaarten uitsluitend op reservering:
Met inachtneming van de geldende voorschriften inzake de 1,5 meter afstand kunnen we in de tuinperken rond het podium 50 personen ontvangen, die allemaal een zitplaats kunnen vinden. Om deze maximale bezetting te respecteren zal gewerkt worden met reserveringen die via de website van de Stichting te boeken zijn voor het symbolische bedrag van € 1,00. Per boeking kunnen slechts 2 kaarten besteld worden, dit om iedereen evenredige kansen op een ticket te bieden. Voor aanvang van het Open Podium kunt u zich met het uitgeprinte reserveringsformulier melden bij de ingang waarna u een polsbandje ontvangt voor het betreden van de Kasteeltuin. Dit om overbezetting te voorkomen en de bezoekersstroom goed te kunnen reguleren.Kaarten voor beide data vind je hier: https://www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda.php 

Uitwerking en korte toelichting optredens zondagmiddag 16 augustus: 

Vanaf 13:30 uur inloop

  • 14:00 – 14:20     Hans Jansen bijt deze eerste editie de spits af en speelt solo gitaarmuziek met klassieke invloeden
  • 14:20 – 14:45     Dylan zingt en begeleidt zichzelf met covers van Nederlandstalige en Engelse nummers uit de jaren 80 tot heden
Pauze
  • 15:15 – 15:30     Maggie Oliva - Vanuit het hart gezongen Zuid-Amerikaanse en Latijnse roots in de Spaanse taal gemixed met klassieke gitaarklanken. Ze zingt uit haar vroegste muzikale herinneringen en drukt haar diepste emoties uit in haar moedertaal om met liefde enkele geluiden van haar oorsprong te delen. Begeleid door een gitarist die vanuit het gevoel zijn geïmproviseerde noten speelt.
  • 15:30 - 15:40      Ruben Jasperse (12) speelt op zijn cello werken van Bernard Romberg en Johan Sebastiaan Bach. Hij wordt begeleid door zijn vader Hein Jasperse op de piano.
  • 15:40 – 15:45     Renske Jasperse, andere telg uit deze muzikale familie, is 8 jaar en speelt op haar viool deel 1 van het Indian Concertino voor viool en piano van George Perlman.  Ook zij wordt ondersteund door haar vader Hein op de piano.
  • 15:45 – 16:00     Jacqueline Sterenborg draagt uit Toon Telligen’s boek ”Na aan het hart”, een paar korte verhalen voor over de vriendschap tussen Eekhoorn en Mier. Ze eindigt haar optreden met de à capella versie van Carol King’s "You’ve got a friend”.
Pauze
  • 16:30 – 17:00     Cock Huizer & Friends brengen u met zang en diverse instrumenten (gitaren en bas) in "Americana” sfeer ter afsluiting van deze eerste Open Podium editie in de serie "Kasteel Culinair en Cultureel” terug op de kaart
Aansluitend kun je reserveren voor het culinaire gedeelte… 

Na afloop kun je bij Het Kasteel van Rhoon genieten van een hapje en een drankje, een diner of aande overkant gebruik maken van het Open Podium Menu bij het Wapen van Rhoon. Reserverenhiervoor is een must en de inhoud ervan is terug te lezen op de website van het Wapen https://hetwapenvanrhoon.nl


Terug naar agenda


Masterlinks Internet Solutions 2020