Meer informatie

Open Podium (23-08-2020)

Kaarten bestellen

De weersvooruitzichten vandaag zijn dat het na 12:00 droog wordt (Buienrader) dus gaat het evenemet gewoon door. Er worden extra parasols geplaatst maar neem voor de zekerheid een paraplu mee. Bij eventuele regen kunt u NIET in het Kasteel terecht om te schuilen vanwege de 1,5 mtr afstandregels. Maar we hopen er op dat dit niet nodig zal zijn en dat we weer een mooie en inspirerende middag tegemoet gaan!

OPEN  PODIUM 2020 – Kasteel Culinair & Cultureel !

Op de oproep van Stichting Kasteel van Rhoon voor (jong) talent in de regio dat zich wil presenteren is een groot aantal reacties binnen gekomen, dus het blijkt wel degelijk in een behoefte te voorzien in deze cultuur-arme Corona tijden. De organisatie van Kasteel Culinair & Cultureel heeft uit deze aanmeldingen twee voorstellingen kunnen programmeren die gepland staan op de zondagmiddagen 16 en 23 augustus. 

Programma:
Zoals u hieronder kunt lezen hebben we een heel divers aanbod gekregen van verschillend talent, zowel (heel) jong als wat ouder(s).  Met zowel klassieke als moderne muziek, met poëzie en zang geeft het een heel gevarieerd programma op beide dagen. De evenementencommissie heeft het zo goed mogelijk verdeeld over twee dagen, rekening houdend ook met de agenda van de diverse deelnemers. We werken daarin per middag met drie tijdsblokken waartussen een pauze is gepland van ca. een half uur. Dit om rekening te houden met eventuele tijdsoverschrijding en het ombouwen van het podium (geluid en instrumenten) tussen de verschillende optredens. 

Reservedatum : zondag 6 september
Mocht het slecht weer zijn, zoals bekend betreft het een openlucht festiviteit in de tuinen van het Kasteel, dan is er op 6 september nog een reservedag gereserveerd om eventueel in te halen, maar we hopen gewoon op goed weer in midden-augustus.  

Kaarten uitsluitend op reservering:
Met inachtneming van de geldende voorschriften inzake de 1,5 meter afstand kunnen we in de tuinperken rond het podium 50 personen ontvangen, die allemaal een zitplaats kunnen vinden. Om deze maximale bezetting te respecteren zal gewerkt worden met reserveringen die via de website van de Stichting te boeken zijn voor het symbolische bedrag van € 1,00. Per boeking kunnen slechts 2 kaarten besteld worden, dit om iedereen evenredige kansen op een ticket te bieden. Voor aanvang van het Open Podium kunt u zich met het uitgeprinte reserveringsformulier melden bij de ingang waarna u een polsbandje ontvangt voor het betreden van de Kasteeltuin. Dit om overbezetting te voorkomen en de bezoekersstroom goed te kunnen reguleren.Kaarten voor beide data vind je hier: https://www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda.php

 Uitwerking en korte toelichting optredens zondagmiddag 23 augustus: 

Vanaf 13:30 uur inloop

  • 14:00 – 14:30     Elly Bezemer & Han Ruigrok brengen een afwisselend muzikaal programma waarbij ze naast hun stem gebruik maken van diverse instrumenten zoals accordeon, gitaar, tin whistle en ukelele.
  • 14:30 – 14:45     Rokus Ganzeveld verzorgt een solo cello optreden waarvan een voorpoefje is te zien op zijn  YouTube account https://www.youtube.com/watch?v=ntvXWJCamWw&feature=youtu.be

Pauze

  • 15:40 – 15:55     Tudor Marin is een 11-jarig talent die een aantal klassieke cello stukken zal spelen:

o       Menuet 1 en 2, Johann Sebastian Bach,  Suite no 1 voor cello;

o       Sarabande, Johann Sebastian Bach,  Suite no 1 voor cello;

o       Concertino no 1 in F groot, Jean Baptiste Breval, 3de deel;

Hij is liefhebber van Bach, hier te zien: https://www.youtube.com/watch?v=Pl5CL0ljdqM

  • 15:55 – 16:00     Nienke Maas zingt ter afsluiting van dit blok solo een liedje, ondersteund door bandmuziek

Pauze

  • 16:30 – 17:00     Vanwege ziekte zal Annemarie Binder helaas verstek moeten laten gaan maar gelukkig hebben we Cock & Friends bereid gevonden wederom een optreden met "Americana" te verzorgen. 
    Weliswaar in een iets andere bezetting, deze keer zal er ook een viool aan de groep snaarinstrumenten worden toegevoegd, maar het zal ongetwijfeld weer sprankelend zijn.Aansluitend kun je reserveren voor het culinaire gedeelte…

Na afloop kun je bij Het Kasteel van Rhoon genieten van een hapje en een drankje, een diner of aan deoverkant gebruik maken van het Open Podium Menu bij het Wapen van Rhoon. Reserveren hiervoor is eenmust en de inhoud ervan is terug te lezen op de website van het Wapen https://hetwapenvanrhoon.nl

 Terug naar agenda

Masterlinks Internet Solutions 2020