Meer informatie

Aadje Piraatje (4-7 jaar) - kaart voor kind UITGESTELD (28-03-2021)

Kaarten bestellen

Ga mee met Aadje op avontuur!

Deze voorstelling wordt vanwege Corona en de huidige regelgeving uitgesteld tot dit najaar.
De gekochte toegangskaarten blijven onverminderd geldig. 
Mocht u hier niet op willen wachten dan kunt u de entreeprijs terugvragen.
Stuur een mail met daarin het reserveringsnummer, het aankoopbedrag plus de bankrekening waar het naar terug gestort moet worden aan: refund@stichting-kasteelvanrhoon.nl
We rekenen op uw begrip voor deze uitzonderlijke omstandigheden.
De commissie KinderkasteelDeze voorstelling is gebaseerd op het boek van Marjet Huiberts en Sieb Posthuma: Aadje Piraatje in gevaar. Ton vertelt, zingt en speelt de verzen van Marjet en gebruikt de tekeningen van Sieb Posthuma.

Samen met de kinderen gaat Ton op reis met Aadje en alle andere piraten aan boord. Je leert alle piraten kennen die met Aadje en zijn vader meevaren. We doen een zeebeenoefening op muziek van Richard Wagner. Het eerste verhaal dat Ton zingt gaat over het knippen van Aadje zijn haren. Iedereen mag tijdens het lied de haren van zijn buren knippen. Daarna volgt het dramatisch hoogtepunt want Aadje is ziek en zal een heel vies drankje moeten drinken om er weer bovenop te komen. Nadat Ton dit drankje heeft gedronken is het de beurt aan de kinderen in de zaal om te spelen dat ze hoofdpijn hebben en op het toneel een glaasje zaagvissen maagzuur te drinken. Hierna gaan we op zoek naar een schat maar komt Aadje al snel onder het zand terecht. Aan het slot van de voorstelling spelen de kinderen op het toneel een scène na uit De Scheepsjongens van Bontekoe.

Over Ton Meijer
Theaterduizendpoot Ton Meijer gaf jarenlang dramalessen, speelde in diverse films, tv-series en toneelstukken. Hij is een liefhebber van kunst, architectuur en (klassieke) muziek en weet dit op een weergaloze manier over te brengen op het publiek (jong en oud). Daarbij heeft hij een eigen vrije speelstijl ontwikkeld, waarbij de kinderen een levend onderdeel van de voorstelling zijn. Niets hoeft, veel mag.

Kaarten bedragen € 7,50 per stuk. 
Kaarten voor kinderen bestel je hier
Kaarten voor volwassenen hier

We maken dit onderscheid om inzicht te krijgen in de verdeling kinderen en volwassen i.v.m de richtlijnen van het RIVM betreffende Covid-19. Terug naar agenda

Masterlinks Internet Solutions 2021