Meer informatie

Kerstvoorstelling (4-12 jaar) UITGESTELD (13-12-2020)

Kaarten bestellen

Muzikaal en interactief improvisatietheater

UITGESTELD - KLIK HIER VOOR HET NIEUWSBERICHT

In de donkere, koude dagen voor Kerst speelt ZieZus een warme Kerstvoorstelling voor kinderen. Ieder kind heeft zijn eigen gedachten over Kerst. De een denkt aan cadeautjes, een ander aan familiespelletjes, de kerstboom, het eten of vrede op aarde.

ZieZus speelt haar eigen Kerstverhaal met hulp van de kinderen. Hun gedachten, wensen en ideeën zijn de inspiratiebron voor de spelers. Wat eet jij het liefst met Kerst? Wie wil er een sprekende kerstboom spelen? Willen de kinderen een lied horen over oma die geen kalkoen lust? Of over een Kerstboom die in een nacht al zijn naalden verliest? Misschien moet er wel een hele Kerststal komen. In dat geval zullen de kinderen zeker moeten meespelen want zoveel dieren hebben we niet bij ons.

In deze kerstvoorstelling staan de ideeën van de kinderen centraal. De kinderen mogen dingen roepen, meezingen en soms mogen ze zelfs op het podium komen. De spelers hebben de kinderen nodig. Zonder kinderen geen inspiratie, zonder kinderen geen lied, zonder kinderen geen thema, zonder kinderen geen voorstelling. Dus: kinderen, roep maar, vertel maar, deel maar! Wij gaan spelen!

De muzikaliteit, humor, kindgerichtheid en interactiviteit van deze voorstelling maakt het een onvergetelijke beleving voor jonge kinderen.

Kaarten bedragen € 7,50 per stuk. 
Kaarten voor kinderen bestel je hier.
Kaarten voor volwassenen hier

We maken dit onderscheid om inzicht te krijgen in de verdeling kinderen en volwassen i.v.m de richtlijnen van het RIVM betreffende Covid-19. 
(kaart voor kind)

Terug naar agenda

Masterlinks Internet Solutions 2020