Meer informatie

Deelnemers Internationale Orkestacademie RPhO Kaarten bestellen

Optreden van jonge talentvolle musici

CORONATOEGANGSBEWIJS - ZIE NIEUWSBERICHT

Dit concert zal worden gegeven door enkele deelnemers vanuit de internationale Orkestacademie van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. In dit nieuwe initiatief krijgen jonge talentvolle musici kansen om in het orkest ervaring op te doen. Ook worden de deelnemers vanuit het orkest begeleid bij het spelen van kamermuziek. 

Het kasteelconcert van 28 november a.s. zal worden verzorgd door de Orkestacademie van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Het zal een van de eerste optredens zijn van de vijf Europese afgestudeerde toptalenten, die uit een grote groep aanmeldingen zijn gekozen om een  jaar mee te draaien in deze Orkestacademie.

Naast het meespelen met het orkest zullen de musici ook ervaring opdoen met o.a. het spelen van kamermuziek. De violistes Lia Yeranosyan (Portugal) en Angeles Salas (Spanje), altvioliste Ursula Skaug (Noorwegen/Nederland), celliste Eleonora Dominijanni (ItaliĆ«) en contrabassiste Andreia Pacheco (Portugal) treffen al sinds september voorbereidingen om naast hun orkestoptreden en lessen van orkestmusici  gezamenlijk op te treden  o.a. in de Jurriaanse zaal van de Doelen.        
       
Het is een eer dat zij in het Kasteel van Rhoon een programma gaan verzorgen. De aanvang van het concert is in principe 12.00 uur en het is een concert zonder pauze. Naast het strijkkwartet nr.2 van Borodin zullen zij het strijkkwintet van George Onslow nr.20 ten gehore brengen.

Kaarten zijn hier online te koop, bij het Wijnhuis in Rhoon en - indien voorradig - voorafgaand aan het concert aan de deur. Kinderen t/m 14 jaar hebben vrij toegang. 


Terug naar agenda


Masterlinks Internet Solutions 2021