Meer informatie

Ziezus UITGESTELD (19-12-2021)

Kaarten bestellen

Kerstvoorstelling - 4 tot 12 jaar

CORONATOEGANGSBEWIJS - ZIE NIEUWSBERICHT

VANWEGE DE CORONAREGELS PER 28/11 IS DEZE VOORSTELLING UITGESTELD TOT NADERE DATUM NA OVERLEG MET ORGANISERENDE COMMISSIE EN DE THEATERMAKERS VAN ZIEZUS

In de donkere, koude dagen voor Kerst speelt ZieZus warme Kerstvoorstellingen voor kinderen op scholen en in bibliotheken. Ieder kind heeft zijn eigen gedachten over Kerst. De een denkt aan cadeautjes, een ander aan familiespelletjes, de kerstboom, het eten of vrede op aarde.

ZieZus speelt haar eigen Kerstverhaal met hulp van de kinderen. Hun gedachten, wensen en ideeën zijn de inspiratiebron voor de spelers. Wat eet jij het liefst met Kerst? Wie wil er een sprekende kerstboom spelen? Willen de kinderen een lied horen over oma die geen kalkoen lust? Of over een Kerstboom die in een nacht al zijn naalden verliest? Misschien moet er wel een hele Kerststal komen. In dat geval zullen de kinderen zeker moeten meespelen want zoveel dieren hebben we niet bij ons.

In deze kerstvoorstelling staan de ideeën van de kinderen centraal. De kinderen mogen dingen roepen, meezingen en soms mogen ze zelfs op het podium komen. De spelers hebben de kinderen nodig. Zonder kinderen geen inspiratie, zonder kinderen geen lied, zonder kinderen geen thema, zonder kinderen geen voorstelling. Dus: kinderen, roep maar, vertel maar, deel maar! Wij gaan spelen! De muzikaliteit, humor, kindgerichtheid en interactiviteit van deze voorstelling maakt het een onvergetelijke beleving voor jonge kinderen.

Kaartjes voor de voorstelling koop je hier online of - indien voorradig - voorafgaand aan de voorstelling aan de deur. 


Terug naar agenda

Masterlinks Internet Solutions 2021