Nieuws

Wat voor kunst heb jij in huis?

Maandag 12 maart 2018


Bijna iedereen heeft kunst in huis: op de kop getikt op een rommelmarkt,
meegenomen van een vakantie, uit een erfenis, gevonden bij het vuilnis of gekocht op een expositie. Dat kunstwerk hangt of staat al jaren ‘dierbaar in huis’.

De expositiecommissieleden Maarten van Lenteren, Martine Mostert en Catholien Aalders van Stichting Kasteel van Rhoon zijn heel benieuwd naar al die kostbaarheden – en ook zeker naar het verhaal áchter die kostbaarheden - en doen de volgende oproep: Meld jouw kunst aan en exposeer mee!

Wat moet je doen? Stuur een foto van jouw lievelingskunstwerk, begeleid door een schrijven op A4 formaat en de afmetingen van het object naar expo@stichting-kasteelvanrhoon.nl. Uit de aanmeldingen worden 40 kunstwerken geselecteerd om geëxposeerd te worden van 10 juni tot en met 1 juli 2018 op de Klokkezolder van het kasteel.
Er wordt geselecteerd op datum van binnenkomst maar ook op afwisseling: beeld, schilderij, foto, glasobject, keramiek, mode etc. Aanmelden kan tot eind maart. Na selectie ontvang je een mail waarin de keuze bekend wordt gemaakt. Masterlinks Internet Solutions 2019