Nieuws

Blues op Zondag: Hans Dulfer plays Blues

Donderdag 4 oktober 2018


Gedurende de wintermaanden organiseert Muziek op Rhoon in samenwerking met Holland International Bluesfestival één keer per maand ‘Blues op Zondag’ van 15:00 – 18:00 uur in de Empirezaal op de begane grond van het Kasteel van Rhoon. Een lekkere zondagmiddag met goede muziek, gezelligheid en de juiste versnaperingen. 

Niemand minder dan Hans Dulfer trapt deze nieuwe serie op zondag 14 oktober af. Nederlands bekendste saxofonist brengt een levendige muziekshow rond bluesgenie Lead Belly. Dulfer gaat met vrije geest en compromisloze energie het repertoire van Lead Belly te lijf, bijgestaan door onder andere zangeres Kim Hoorweg, gitaarfenomeen Jerome Hol en een portie sappige verhalen. De onverzettelijke saxsound van Dulfer is een oerkracht net zoals de stem van Lead Belly. ‘Dulfer Plays Blues’ zoals alleen Dulfer dat kan. 

Na 18:00 uur wordt er een 3-gangen ‘Blues op zondag’ menu voor 34,50 euro per persoon in het a la carte restaurant van het Kasteel van Rhoon geserveerd op reservering. Het Wapen van Rhoon biedt diverse bites van 18:00 - 21:00 uur en een ‘Blues Sunday Evening Edition Daghap’ voor 11,50 euro in het café.

Masterlinks Internet Solutions 2019