Open Monumentendag 2024

Datum en tijd
15-09-2024 (van 10.00 tot 17.00)
Locatie
Kasteel
Prijs
Gratis

Elk jaar in het tweede weekend van september openen tijdens Open Monumentendag duizenden monumenten hun deuren voor publiek. Open Monumentendag verbindt mensen met monumenten en laat zien dat de verhalen en schoonheid van monumenten een verrijking voor onze leefomgeving en voor onszelf zijn.

Het landelijke thema van de Open Monumentendag 2024 is "Erfgoed van routes, netwerken en verbindingen”. Ontdek tijdens de rondleiding plekken van het kasteel waar je normaal niet zo snel komt of laat je verrassen door diverse activiteiten rond het thema "Erfgoed van routes, netwerken en verbindingen”. Het programma voor de dag zal in september op deze website staan.

Rondleiding
Om 11.00 en 14.00 uur wordt er een rondleiding georganiseerd. Reserveren kan eventueel via de website van de Open Monumentendag https://www.openmonumentendag.nl/activiteit/rondleiding-kasteel-van-rhoon
Deelname is gratis en indien niet volgeboekt kan men ook ter plaatse nog proberen door aan te melden bij de verzamelplaats in de hal van het Kasteel.