Pieter Jouke

Datum en tijd
14-03-2024 (om 20.00)
Locatie
Klokkezolder
Prijs
€ 25.00

Kaarten bestellen


Door omstandigheden kon Pieter Jouke op 23 november 2023 geen voorstelling geven en moet helaas afzeggen. Met het impresariaat hebben we een nieuwe datum gezocht en gevonden 14 maart 2024.

Mocht deze datum u niet schikken dan kunt u uw entreegeld retour krijgen. Stuur een mail met uw naam, reserveringsnummer en bedrag naar penningmeester@stichting-kasteelvanrhoon.nl

---------------------------------

"Sluikstort" is alweer de zevende soloshow van Pieter Jouke. En zoals hij altijd heeft gezegd: "Ik maak eerst zes oefenvoorstellingen." Dat betekent dat dit wel zijn allerbeste productie tot nu toe moeten worden. Maar ja, je kent Pieter. Er zal ook wel een achtste solo komen.

Jouke excelleerde op de buis bij het oneliners gezelschap van ‘Pieter Jouke dames en heren’ Padoem Patsss (BNN-VARA). Daarnaast schrijft hij teksten voor verschillende cabaretiers en voor vele radio-en TV programma’s.

Pieter werkt mee aan Dit Was Het Nieuws en eerder aan het satirische programma Zondag Met Lubach en De Avondshowmet Arjen Lubach (VPRO), hij was te horen bij De Taalstaat, bij GIEL op VERONICA. Hij presenteerde CQC, was te zien bij De slimste mens, en Koppensnellers. Jouke is één van de drie breinen achter Buro Renkema (samen met Arjen Lubach en Edo Schoonbeek). Verder maakt hij deel uit van De Staat van Verwarring (met absurdist Ronald Snijders) waarmee ze in de theaters spelen.

SOCIAL MEDIA, Volg Pieter Jouke altijd en overal:

Kaarten per voorstelling € 25 p.p. inclusief 2 consumpties.