17-01-2022 Muziek op Rhoon vanaf heden zelfstandig verder

Stichting Kasteel van Rhoon organiseert sinds de oprichting samen met haar commissies interessante tentoonstellingen, rondleidingen, concerten en andere culturele activiteiten in en om het mooie Kasteel van Rhoon.

Sinds 2015 is daar het spetterende, jaarlijks terugkerende, muziekfestival Muziek op Rhoon aan toegevoegd. Georganiseerd door de commissie Muziek op Rhoon die ook regelmatig muzikale optredens houdt onder de naam Blues op Zondag.

Muziek op Rhoon en Blues op Zondag werden, door de jaren heen, door het succes steeds groter. Onder andere om deze reden is er voor gekozen om de commissie te verzelfstandigen onder de naam Stichting Muziek op Rhoon. De stichting heeft inmiddels een bestuur opgericht, bestaande uit zes personen en is alweer bezig met de organisatie van het grote spektakel Muziek op Rhoon op 25 juni 2022. Live muziek vanaf de middag tot de late avond! Ook staan er in de komende maanden nog enkele Blues op Zondag optredens gepland.

Uiteraard blijft Stichting Muziek op Rhoon nauw samenwerken met Stichting Kasteel van Rhoon en is zij hen dankbaar voor de kansen die zij heeft gekregen om zich te ontwikkelen naar een zelfstandige partij.

Meer informatie over Stichting Kasteel van Rhoon is te vinden op www.stichting-kasteelvanrhoon.nl.

Meer informatie over Muziek op Rhoon en Blues op Zondag is te vinden op www.muziekoprhoon.nl.Terug naar home