Protocol activiteiten Stichting Kasteel van Rhoon

Woensdag 7 oktober 2020

Protocol activiteiten Stichting Kasteel van Rhoon

• U kunt alleen online kaarten kopen, aan de zaal is er geen verkoop.
  • U kunt pas een kwartier voor aanvang het kasteel betreden.
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht
  • U kunt uw handen bij binnenkomst desinfecteren, ook vragen wij u naar uw gezondheid.
  • Houd tijdens het bezoek altijd 1,5 meter afstand en volg de looproutes, aangegeven door de vrijwilligers.
  • U krijgt een zitplaats toegewezen op volgorde van binnenkomst. De stoelen staan 1,5 meter uit elkaar, er mogen maximaal 2 personen die uit één huishouden komen naast elkaar zitten.
  • U kunt na aanvang niet meer de zaal betreden.
  • Jassen worden  meegenomen naar de zaal, u kunt geen gebruik maken van de garderobe. Natte paraplu’s plaatst u in de daarvoor bestemde bak, deze staat na afloop bij de uitgang.
  • Wij vragen u om zo min mogelijk gebruik te maken van het toilet. Toiletgebruik is mogelijk voor aanvang, alleen in noodgeval tijdens het optreden.
  • Na afloop vragen wij u om te blijven zitten en op aanwijzing van de vrijwilligers de zaal te verlaten.

Wij doen er alles aan om ondanks deze regels uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken

Masterlinks Internet Solutions 2020