Dag van het Kasteel 2e Pinksterdag 24 mei

Zondag 16 mei 2021

Op de Dag van het Kasteel staan kastelen en buitenplaatsen jaarlijks open voor het publiek op Tweede Pinksterdag. De meer dan 100 deelnemende locaties laten zo de bijzondere monumenten en hun verhalen aan de bezoekers ervaren.

HET KASTEEL VAN RHOON DOET OOK MEE
Ondanks de nog geldende COVID-19 beperkingen hebben de vrijwilligers van de Stichting Kasteel van Rhoon zich hard gemaakt om op deze bijzondere dag toch iets te kunnen bieden aan bezoekers. Het Kasteel zelf is, evenals musea bijvoorbeeld, waarschijnlijk nog niet toegankelijk voor publiek. Wel zullen bij goed weer de diverse terrassen rond het Kasteel geopend zijn waar u kunt genieten van de rust en idyllische omgeving onder het genot van een hapje en een drankje.

VIRTUELE RONDLEIDINGEN
Daar fysieke rondleidingen waarschijnlijk nog niet mogelijk zijn, bieden we de optie voor een virtuele rondleiding door de diverse vertrekken in het gebouw en de directe omgeving.

LEES HIER VERDER.....

Masterlinks Internet Solutions 2021