Nieuws

Kinderkasteel – Aadje Piraatje wordt Gonnie & Gijsje

Maandag 29 oktober 2018


Op zondag 4 november om 15.00 uur zou de kindervoorstelling Aadje Piraatje in gevaar gespeeld worden in Het Kasteel van Rhoon. Helaas kan acteur Ton Meijer - die het verhaal van Aadje Piraatje vertelt - wegens persoonlijke omstandigheden zondag de voorstelling niet komen spelen.
Gelukkig is het op zo’n korte termijn gelukt een andere leuke kindervoorstelling aan te bieden voor kinderen van 2 tot 5 jaar: Gonnie en Gijsje samen op stap. De datum en tijd blijven hetzelfde. Het verhaal gaat over Gonnie, een klein geel gansje met knalrode lievelingslaarsjes. Op een dag zijn haar lievelingslaarsjes weg… Gonnie gaat op zoek, voorbij de hooiberg en ontdekt de wereld. Daar ontmoet ze Gijsje en samen gaan ze op stap. Gonnie en Gijsje beleven een muzikaal avontuur – gebaseerd op het gelijknamige boek en met liedjes van Ageeth de Haan - voor jong en oud. In hun ontdekkingstocht komen ze er al snel achter dat niets is wat het lijkt.

Kaartjes voor de voorstelling bedragen 7,50 euro per stuk en zijn te koop bij Boek & Leeswinkel Het Witte Huys in Rhoon en online via www.stichtingkasteelvanrhoon.nl. Vragen over reeds gekochte kaartjes kunt u stellen via info@stichting-kasteelvanrhoon.nl.Masterlinks Internet Solutions 2020