Passe Partouts

Woensdag 30 augustus 2017

Wil je komend seizoen niks missen van Cabaret & Zo, Kamermuziek of Club B, bestel dan hier een passe-partout:

Bekijk hier het programma van Cabaret & Zo. Bestel hier een Passe Partout.
Bekijk hier het programma van Kamermuziek. Bestel hier een Passe Partout.
Bekijk hieronder het programma van Club B. Bestel hier een Passe Partout.

Programma Club B:
27-10-2017 - Halloween workshop
Halloween workshop waarin je bloederige wonden, uitpuilende ogen en griezelige littekens gaat maken, zodat je op Halloween zelf goed voor de nacht kan komen. Aansluitend kijken we een griezelfilm.

11-02-2018 - Speel games in de speelhal
Een zaal vol speelautomaten van vroeger, zoals de meest gerse flipperkasten en wie kent ze nog… Pacman en Space Invaders. Maar ook echte racegames en airhockey. Kom naar de speelhal en sla je slag!

03-06-2018 - Wipe Out
Het enige echte Wipe Out parcours met bijvoorbeeld de bekende Obstacles als de Big Red Balls, de Dizzy Dummy, de Sucker Punch muur, de Sweeper... ze staan allemaal voor je klaar. Beleef de dag van je leven en ga er vol voor. Red je de overkant of is het Wipe Out!

Deel deze pagina:
Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Linkedin Delen op Google+